top of page

Tarieven bij Corpus in Balance

De behandelingen/consulten bij Corpus in Balance worden doorgaans vergoed door veel zorgverzekeraars. Deze dienen wel een medische achtergrond
te hebben zoals; somatisch-lichamelijke of psychische klachten. Hiervoor heeft u een aanvullend pakket nodig. U betaalt € 50,00 aan de behandelaar, waarvan
de factuur per mail wordt toegezonden. Deze dient u dan op te sturen naar uw zorgverzekeraar. Andere behandelingen zoals stoelmassage, sportmassage en diverse ontspanningsmassagevormen worden niet vergoed door de zorgver-zekeraar. Kijk vooral op de polisvoorwaarden van uw zorgverzekering.


Openingstijden van praktijk Corpus in Balance.

U kunt op mijn praktijk voor een consult komen. Belangrijk is dat u zelf twee grote badlakens meebrengt en eventueel een mondkapje. Dit moet in de regel van het coronabeleid. Hierover krijgt u uitvoerige informatie bij de consultdatum.

De praktijk is geopend:

Maandag     10:00 - 15:00 uur, 'savonds van 19:00 tot 20:00 uur
Dinsdag       09:30 - 15:00 uur

Woensdag   10:00 - 12:00 uur (even weken)
Donderdag  09:30 - 15:00 uur, 'savonds van 19:00 tot 20:00 uur


Op vrijdag en in het weekend is de praktijk gesloten. Voor uitzonderingen en spoed gelden aangepaste tijden. Hiervoor kunt u het aanvraagformulier, dat op u deze website vindt, invullen en opsturen. U krijgt dan een mail terug over eventuele opties om te komen. Ook mag u telefonisch contact opnemen.

bottom of page